Lashes speak louder than words

Wimperextensions

Hairstyling & Visagie by Maily is de eerste erkende wimperextensions salon in Zuid–Limburg. Na jarenlange werkervaring met verschillende technieken, hebben wij besloten om alleen nog de nieuwste 5D techniek te hanteren.

Bij deze 5D techniek worden er speciaal ontwikkelde trosjes van 5 ultradunne haartjes op de eigen wimper geplaatst. Door de lichte zijden 5D wimpers (0,07 gram) is dit mogelijk gemaakt zonder dat het te zwaar wordt. U krijgt een volle oogopslag door wimpers met meer volume.

De wimperextensions worden één voor één aan de eigen wimperhaartjes bevestigd met een speciaal voor deze procedure ontwikkelde formaldehyde vrije high performance lijm. De eigen wimpers hebben een groeicyclus van +/- 6 weken waardoor na 6 weken de wimpers vervangen zijn door nieuwe wimpers en de wimperextensions met de wimper mee uitvallen. Daarom adviseren wij voor een optimaal resultaat een refill van 2 of 3 weken.


Blink Lash Stylist and Care Logo

Blink Lash Stylist & Care

Marktleider in wimperextensions Blink heeft een groot scala aan wimper producten.
Onder te verdelen in Blink Lash Stylist, alle producten benodigd bij het zetten van extensions, en Blink Lash Care, alle producten behorend tot de nazorg van extensions